Organisatie
WIE ZIJN WIJ ?
 
Het Jeugdplan Hockey is sinds 1995 actief op het gebied van jeugdopleidingen bij hockeyverenigingen.

Met ruim 15 jaar ervaring ondersteunen wij verenigingen in beleidsmatige zaken, leiden wij verenigingsbreed trainers op en voorzien wij in een duidelijke opleidingsstructuur binnen de vereniging.
 
De noodzaak om vanuit verenigingen te werken met jonge, vaak onervaren trainers vraagt om een duidelijke visie. In de visie van het Jeugdplan Hockey staat persoonlijke ontwikkeling en opleiding van deze jonge trainers voorop. De methodiek dwingt de trainers tot nadenken over het training geven. Op een duidelijk gefaseerde en gedoseerde manier worden de jonge trainers hierin begeleid.
 
Met deze werkwijze zien wij reeds 15 jaar een duidelijke en snelle ontwikkeling van de jonge trainers. Dit alles zonder dat zij overvraagd worden.
 
Ron Janssen
Ron Janssen
 
Ik ben 38 jaar en reeds 22 jaar actief in het geven van hockeytrainingen, zowel aan jeugdteams als aan senioren (standaard) teams. Als opleiding heb ik de Academy voor Lichamelijke Oefeningen in Tilburg afgerond en vervolgens de opleiding fysiotherapie in Utrecht. Momenteel ben ik eigenaar van drie praktijken voor fysiotherapie en overdag aldaar aan het werk als revalidatietherapeut. Tevens ben ik actief als bondopleider voor de KNHB.
In 1995 heb ik de grondslag gelegd voor het huidige Jeugdplan Hockey. Sinds die tijd ben ik actief in de ontwikkeling en het verder uitbouwen van dit plan tot wat het momenteel is.
 
Frank Geers
Frank Geers
 
Vanaf 1993 actief als trainer. Begonnen als jeugdtrainer bij de Deventer Hockey Vereniging. Na jaren vele selectieteams getraind te hebben besloten om een overstap te maken naar Hockeyclub Salland. Begonnen in de 4e klasse met heren 1. Kampioen geworden en het seizoen erop keurig in de 3e klasse gebleven. Daarna 3 jaar full-time in dienst bij hockeyclub PW als trainerscoordinator en trainer/coach Heren 1. Met heren 1 in 3 jaar tijd gepromoveerd van de 3e naar de 1e klasse. Sinds dit seizoen in dienst bij de Deventer Hockey Vereniging als trainerscoordinator C t/m A-jeugd en trainer/coach Heren 1.  Volgt momenteel de B-cursus voor full-timers in Rotterdam.