Opleidingen en Workshops

De meeste workshops en opleidingen zijn speciaal gericht op jonge en veelal onervaren trainers. Maar ook voor gevorderde trainers zijn en worden workshops ontwikkeld.

 

De workshops en opleidingen worden bij u op de vereniging gegeven. Met een juiste selectie kunt u voldoende kennis en vaardigheden aanbieden aan uw trainers en coaches.

 

Nog niet alle workshops zijn volledig uitontwikkeld. De komende weken zult u meer workshops op de site zien. Deze zijn wel al op het aanmeldformulier zichtbaar.

 

U kunt beschikbare data inzien via www.jeugdplan.nl/agenda. In de rechterkolom van het inlogscherm kiest u de agenda van uw regio. U komt dan in de openbare agenda. Rechts onder in het venster kunt u in het veld “overzicht” het item “afspraken” kiezen. Indien u nu verder door de maanden bladert met de pijlen rechts- en linksboven krijgt u onderin het scherm een overzicht van de beschikbare data te zien. Indien er geen geschikte datum voorkomt dan kan altijd overleg gepleegd worden. U kunt dit aangeven in het aanvraagformulierWorkshop Voorbereiden en Organiseren

De workshop voorbereiden en organiseren is bij uitstek bedoeld voor de beginnende trainer. Jeugdige trainers die recent zijn gestart met training geven en Lees verder.